EN

Темна чiабата
Темна чiабата

Темна чiабата 160 г

Пшенична чіабата на живій заквасці із додаванням солоду

Темна чiабата

Темна чiабата

Чіабата — традиційний італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна з мінімальним вмістом дріжджів. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і повітряний м'якуш з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.

До рецептури Темної чіабати входить солодовий екстракт, що надає насиченого коричневого кольору, солодкуватого присмаку та тонкого аромату. Гармонійно смакує сама по собі, з неї виходять відмінні брускети або сухарики, ідеально підходить для сендвічу (м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки).

Темна чiабата

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1116 кДж/ 242 ккал
  • Жири 0,92 г, з них насичені – 0,16 г
  • Вуглеводи 49,95 г, з них цукри – 1,9 г
  • Білки 8,59 г
  • Сіль 1,29 г

Склад:

борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), темний солодовий екстракт, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна, клейковина пшенична, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), суміш харчова (борошно житнє, борошно солодове обсмажене, барвник натуральний карамельний колір).

Кожен шматочок (30г) містить:

72,6 ккал
Енергія
0,276
Жири
0,57
Цукор
2,577
Білки
0,387
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5 г
  • Логістика: 20 шт в ящику
  • Зберігання: 12 місяців за температури -18˚С
Алергени:

Містить ГЛЮТЕН. Може містити сліди МОЛОЧНИХ продуктів, насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Темна чiабата
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Темна чiабата