EN

Сертифікація

ЩО ТАКЕ FSCC22000

Якість, підтверджена документально

Certification (FSSC 22000) — це схема сертифікації систем менеджменту безпеки харчової продукції. Іншими словами, це важливий документ для сфери харчової промисловості, що видає міжнародна компанія в результаті проходження аудита. Він визнаний організаціями GFSI (GFSI – Global Food Safety Initiative/Глобальна ініціатива по безпечності харчових продуктів) і Європейським співробітництвом з акредитації (ЕА).

Сертифікація

Наш хліб офіційно визнаний у світі!

Для виробника — це визнання зі сторони Європейського співробітництва по акредитації. Сертифікація дає широке поле для використання виробленої продукції та дає “ліцензію” на реалізацію у міжнародних торговельних мережах. Крім цього, це — ефективне управління внутрішніми процесами, можливість співпраці з іноземними компаніями і постійного вдосконалення якості та безпеки нашого продукту.

Що він дає вам

Безпека – наше все!

Хліб повинен бути не лише якісним і відповідати галузевим нормам або державним стандартам, його найважливіший критерій – відсутність загроз для споживача на кожному етапі харчового ланцюга: від зернятка пшениці на полі до буханця на столі. І споживач отримує впевненість у безпеці нашого хліба завдяки наявності сертифікату FSSC 22000.

Завантажити
Сертифікат FSSC 22000 (Food Safety System Certification)