


Багет «Чіабата» 250г
Пшеничний багет на живій заквасці із додаванням сухої сироватки


Багет «Чіабата»
Багет - це традиційний варіант класичного французького хліба. Завдяки використанню пшеничної закваски довготривалого бродіння та випічці на кам'яному подові печі має багатий смак, ніжну ароматну м’якушку та хрустку золотисту скоринку. Красивий надрiз надає привабливого артизанського вигляду.Ідеально підходить для сендвічів, закусок або як доповнення до основних страв.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- Енергетична цінність 1118 кДж/ 267 ккал
- Жири 1,2 г, з них насичені – 0,4 г
- Вуглеводи 54,4 г, з них цукри – 2,6 г
- Білки 9,5 г
- Сіль 1,4 г
267 ккал 
Енергія
1,2 
Жири
2,6 
Цукор
9,5 
Білки
1,4 
Сіль
- Маса: нетто (1 шт): 250 г +/- 9г
- Логістика: 10 шт в ящику
- Зберігання: 12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН та сліди МОЛОЧНИХ продуктів,Може містити насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.
Особливості, приготування:
Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища
Допікання 6-10хв при температурі 220-200° С ( бажано із помірним парозволоженням)