Багет - це традиційний варіант класичного французького хліба. Завдяки використанню пшеничної закваски довготривалого бродіння та випічці на кам'яному подові печі має багатий смак, ніжну ароматну м’якушку та хрустку золотисту скоринку. Ідеально підходить для сендвічів, закусок або як доповнення до основних страв.
Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність1118 кДж/ 267 ккал
Жири1,2 г, з них насичені – 0,4 г
Вуглеводи54,4 г, з них цукри – 2,6 г
Білки9,5 г
Сіль1,4 г
267ккал
Енергія
1,2
Жири
2,6
Цукор
9,5
Білки
1,4
Сіль
Маса:нетто (1 шт): 250 г +/- 9г
Логістика:20 шт в ящику
Зберігання:12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН та сліди МОЛОЧНИХ продуктів,Може містити насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.
Особливості, приготування:
Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища Допікання 6-10хв при температурі 220-200° С ( бажано із помірним парозволоженням)