EN

Багет «Чіабата»
Багет «Чіабата» подовий
Багет «Чіабата»

Багет «Чіабата» подовий 250г

Пшеничний багет на живій заквасці із додаванням сухої сироватки

Багет «Чіабата»
Багет «Чіабата»

Багет «Чіабата» подовий

Багет - це традиційний варіант класичного французького хліба. Завдяки використанню пшеничної закваски довготривалого бродіння та випічці на кам'яному подові печі має багатий смак, ніжну ароматну м’якушку та хрустку золотисту скоринку. Ідеально підходить для сендвічів, закусок або як доповнення до основних страв.

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1118 кДж/ 267 ккал
  • Жири 1,2 г, з них насичені – 0,4 г
  • Вуглеводи 54,4 г, з них цукри – 2,6 г
  • Білки 9,5 г
  • Сіль 1,4 г
267 ккал
Енергія
1,2
Жири
2,6
Цукор
9,5
Білки
1,4
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 250 г +/- 9г
  • Логістика: 20 шт в ящику
  • Зберігання: 12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:

Містить ГЛЮТЕН та сліди МОЛОЧНИХ продуктів,Може містити насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.

Особливості, приготування:

Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища
Допікання 6-10хв при температурі 220-200° С ( бажано із помірним парозволоженням)

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Багет «Чіабата» подовий
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Багет «Чіабата» подовий