


Чiабата 90/130/160 г
ЧІАБАТА



Чiабата
Чіабата — італійський хліб із хрусткою апетитною скоринкою та ніжною повітряною м’якушкою. Завдяки тривалому бродінню пшеничної закваски та доданого молочка, виріб набуває виразного аромату та легкості. Ідеальний вибір для сендвічів,закусок або як доповнення до улюблених страв.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- Енергетична цінність 1085 кДж/259 ккал
- Жири 1,3 г, з них насичені – 0,4 г
- Вуглеводи 50,1 г, з них цукри – 1,2 г
- Білки 10,7 г
- Сіль 1,4 г
Склад:
борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сухе молоко знежирене, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), клейковина пшенична.
- Маса: нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5 г, 130 г +/- 5,5 г, 160 г +/- 7,0 г
- Логістика: 20/34/34 шт в ящику
- Зберігання: 12 місяців за температури -18°С
Містить ГЛЮТЕН та МОЛОЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.
Особливості, приготування:
"Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища
Допікання 5-8хв при температурі 220-200° С ( бажано із помірним парозволоженням)"