



Чiабата з розрізом 130 г
Пшенична чіабата з борошна в/г з повздовжнім розрізом. Ідеальна для приготування сендвічів



Чiабата з розрізом
Чiабата з розрізом — традиційний італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна з мінімальним вмістом дріжджів. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і повітряний м'якуш з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.
Свіженька чіабата чудово смакує сама по собі, з неї виходять відмінні брускети з різними начинками і просто смачні сухарики. Ідеально пасує основою для соковитого сендвіча та сендвіча-гриль (м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки).
Поживна цінність на 100 г продукту:
- Енергетична цінність 1085 кДж/259 ккал
- Жири 1,3 г, з них насичені – 0,4 г
- Вуглеводи 50,1 г, з них цукри – 1,2 г
- Білки 10,7 г
- Сіль 1,4 г
Склад:
борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сухе молоко знежирене, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), клейковина пшенична.
- Маса: нетто (1 шт): 130 г +/- 5,5 г
- Логістика: 34 шт в ящику
- Зберігання: 12 місяців при температурі не вище -18°С
містить ГЛЮТЕН та продукти з МОЛОКА. Може містити сліди КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ
Особливості, приготування:
Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища



