EN

Чiабата з розрізом
Чiабата з розрізом
Чiабата з розрізом
Чiабата з розрізом

Чiабата з розрізом 130 г

Пшенична чіабата з борошна в/г з повздовжнім розрізом. Ідеальна для приготування сендвічів

Чiабата з розрізом
Чiабата з розрізом
Чiабата з розрізом

Чiабата з розрізом

Чiабата з розрізом — традиційний італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна з мінімальним вмістом дріжджів. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і повітряний м'якуш з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.

Свіженька чіабата чудово смакує сама по собі, з неї виходять відмінні брускети з різними начинками і просто смачні сухарики. Ідеально пасує основою для соковитого сендвіча та сендвіча-гриль (м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки).

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1085 кДж/259 ккал
  • Жири 1,3 г, з них насичені – 0,4 г
  • Вуглеводи 50,1 г, з них цукри – 1,2 г
  • Білки 10,7 г
  • Сіль 1,4 г

Склад:

борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сухе молоко знежирене, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), клейковина пшенична.

259 ккал
Енергія
1,3
Жири
1,2
Цукор
10,7
Білки
1,4
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 130 г +/- 5,5 г
  • Логістика: 34 шт в ящику
  • Зберігання: 12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:

містить ГЛЮТЕН та продукти з МОЛОКА. Може містити сліди КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ

Особливості, приготування:

Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Чiабата з розрізом
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Чiабата з розрізом