


Чiабата з сиром 180 г
ЧІАБАТА



Чiабата з сиром
Чiабата з сиром — традиційний італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна з мінімальним вмістом дріжджів. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і повітряний м'якуш з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.
Свіженька чіабата чудово смакує сама по собі, з неї виходять відмінні брускети з різними начинками і просто смачні сухарики. Ідеально пасує основою для соковитого сендвіча та сендвіча-гриль (м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки).
Поживна цінність на 100 г продукту:
- Енергетична цінність 1148 кДж/274 ккал
- Жири 3,6 г, з них насичені – 2,0 г
- Вуглеводи 47,9 г, з них цукри – 1,1 г
- Білки 12,2 г
- Сіль 1,4 г
Склад:
борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сухе молоко знежирене, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), клейковина пшенична.
- Маса: нетто (1 шт): 180 г +/- 4,5 г
- Логістика: 34 шт в ящику
- Зберігання: 12 місяців за температури -18°С
Містить ГЛЮТЕН та МОЛОЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.
Особливості, приготування:
"Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища
Допікання 5-8хв при температурі 220-200° С ( бажано із помірним парозволоженням)"



