EN

Чiабата з сиром
Чiабата з сиром
Чiабата з сиром

Чiабата з сиром 180 г

ЧІАБАТА

Чiабата з сиром
Чiабата з сиром
Чiабата з сиром

Чiабата з сиром

Чiабата з сиром — традиційний італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна з мінімальним вмістом дріжджів. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і повітряний м'якуш з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.

Свіженька чіабата чудово смакує сама по собі, з неї виходять відмінні брускети з різними начинками і просто смачні сухарики. Ідеально пасує основою для соковитого сендвіча та сендвіча-гриль (м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки).

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1148 кДж/274 ккал
  • Жири 3,6 г, з них насичені – 2,0 г
  • Вуглеводи 47,9 г, з них цукри – 1,1 г
  • Білки 12,2 г
  • Сіль 1,4 г

Склад:

борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сухе молоко знежирене, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), клейковина пшенична.

274 ккал
Енергія
3,6
Жири
1,1
Цукор
12,2
Білки
1,4
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 180 г +/- 4,5 г
  • Логістика: 34 шт в ящику
  • Зберігання: 12 місяців за температури -18°С
Алергени:

Містить ГЛЮТЕН та МОЛОЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.

Особливості, приготування:

"Дефростація 20-40хв при темпетратурі навколишнього середовища
Допікання 5-8хв при температурі 220-200° С ( бажано із помірним парозволоженням)"

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Чiабата з сиром
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Чiабата з сиром