EN

Чiабата
Чiабата

Чiабата 160 г

Пшенична чіабата на живій заквасці

Чiабата
Чiабата

Чiабата

Чіабата — традиційний італійський хліб, виготовлений з пшеничного борошна з мінімальним вмістом дріжджів. Особливістю цього хліба є хрустка скоринка і повітряний м'якуш з великою, нерівномірно розподіленою пористістю.

Свіженька чіабата чудово смакує сама по собі, з неї виходять відмінні брускети з різними начинками і просто смачні сухарики. Ідеально пасує основою для соковитого сендвіча та сендвіча-гриль (м’якуш не намокає, не злипається, не забиває смак начинки).

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1012 кДж/241 ккал
  • Жири 0,89 г, з них насичені – 0,15 г
  • Вуглеводи 49,89 г, з них цукри – 1,94 г
  • Білки 8,48 г
  • Сіль 1,31 г

Склад:

борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно пшеничне першого сорту, суміш суха (борошно з твердих сортів пшениці різного помелу, клейковина пшенична суха), сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські пресовані, сухе молоко знежирене, поліпшувач хлібопекарський (борошно пшеничне, аскорбінова кислота), клейковина пшенична.

Кожен шматочок (30г) містить:

72,3 ккал
Енергія
0,267
Жири
0,582
Цукор
2,544
Білки
0,393
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5 г
  • Логістика: 20 шт в ящику
  • Зберігання: 12 місяців за температури -18°С
Алергени:

Містить ГЛЮТЕН та МОЛОЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ та ЛЮПИНУ.

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Чiабата
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Чiабата