

ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА» 400 г
Житньо-пшеничні хліба
- Чанта
- Каталог
- Житні хліба
- ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»


ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»
в iндивiдуальному пакованнiХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА» — це ароматний, поживний хліб із насиченим смаком та приємною кислинкою. Завдяки натуральним інгредієнтам і традиційній технології випікання він має щільний, вологий м’якуш і хрустку скоринку. Чудово смакує з вершковим маслом, сирами або улюбленими закусками.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- Енергетична цінність 1195,5 кДж/285,7 ккал
- Жири 1,0 г
- Вуглеводи 40,0 г
- Білки 5,6 г
- Сіль 1,2 г
Склад:
Борошно ПШЕНИЧНЕ 2/с, вода питна, борошно ПШЕНИЧНЕ в/с, паста зернова із закваскою (вода питна підготовлена, патока (сироп глюкозний), насіння соняшнику, закваска ЖИТНЯ натуральна (вода питна, борошно ЖИТНЄ ферментоване, сіль харчова), зерна ЖИТА пророщені 10,0%, насіння льону, солод ЖИТНІЙ ферментований, солод ЯЧМІННИЙ ферментований, борошно ЖИТНЄ обдирне, екстракт ЖИТНЬО-СОЛОДОВИЙ, цукор білий кристалічний, пюре яблучне, сіль харчова), буряк сушений 4,4%, крупа МАННА, дріжджі хлібопекарські пресовані, клейковина ПШЕНИЧНА, сіль кухонна, поліпшувач хлібопекарський (борошно ПШЕНИЧНЕ, агент для обробки борошна аскорбінова кислота).
- Маса: нетто (1 шт): 400 г +/- 4,5г
- Логістика: 18 шт в ящику
- Зберігання: 12 місяців за температури -18ºС±3,0ºС
Містить алерген ГЛЮТЕН. Може містити сліди лактози, яєчних продуктів, горіхів, сої, кунжуту, гірчиці.
Особливості, приготування:
"Спосіб підготовки до споживання:
Температура дефростації: від +20℃ до +25℃
Час дефростації: 4 год
Температура випікання: (195±5)℃
Час випікання з парозволоженням: (8-14) хв
Після розморожування категорично заборонено повторне заморожування з подальшим розморожуванням виробів високого ступеня готовності.