EN

ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»
ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»

ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА» 400 г

Житньо-пшеничні хліба

ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»
ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»

ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»

в iндивiдуальному пакованнi

ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА» — це ароматний, поживний хліб із насиченим смаком та приємною кислинкою. Завдяки натуральним інгредієнтам і традиційній технології випікання він має щільний, вологий м’якуш і хрустку скоринку. Чудово смакує з вершковим маслом, сирами або улюбленими закусками.

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1195,5 кДж/285,7 ккал
  • Жири 1,0 г
  • Вуглеводи 40,0 г
  • Білки 5,6 г
  • Сіль 1,2 г

Склад:

Борошно ПШЕНИЧНЕ 2/с, вода питна, борошно ПШЕНИЧНЕ в/с, паста зернова із закваскою (вода питна підготовлена, патока (сироп глюкозний), насіння соняшнику, закваска ЖИТНЯ натуральна (вода питна, борошно ЖИТНЄ ферментоване, сіль харчова), зерна ЖИТА пророщені 10,0%, насіння льону, солод ЖИТНІЙ ферментований, солод ЯЧМІННИЙ ферментований, борошно ЖИТНЄ обдирне, екстракт ЖИТНЬО-СОЛОДОВИЙ, цукор білий кристалічний, пюре яблучне, сіль харчова), буряк сушений 4,4%, крупа МАННА, дріжджі хлібопекарські пресовані, клейковина ПШЕНИЧНА, сіль кухонна, поліпшувач хлібопекарський (борошно ПШЕНИЧНЕ, агент для обробки борошна аскорбінова кислота).

285,7 ккал
Енергія
1,0
Жири
5,6
Білки
1,2
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 400 г +/- 4,5г
  • Логістика: 18 шт в ящику
  • Зберігання: 12 місяців за температури -18ºС±3,0ºС
Алергени:

Містить алерген ГЛЮТЕН. Може містити сліди лактози, яєчних продуктів, горіхів, сої, кунжуту, гірчиці.

Особливості, приготування:

"Спосіб підготовки до споживання:
Температура дефростації: від +20℃ до +25℃
Час дефростації: 4 год
Температура випікання: (195±5)℃
Час випікання з парозволоженням: (8-14) хв
Після розморожування категорично заборонено повторне заморожування з подальшим розморожуванням виробів високого ступеня готовності.

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
ХЛІБ ЖИТНІЙ «ЧАНТА»