Круасан на вершковому маслі — це класична французька випічка з хрусткою скоринкою та ніжним, шаруватим м’якушем. Завдяки вершковому маслу він має насичений аромат і витончений смак. Ідеальний вибір для сніданку або перекусу в вашим улюбленим джемом чи соусом. Неперевершений комплімент до філіжанки запашної кави чи чаю.
ЖириЖири – 20,2 г (g), з них насичені – 13,8 г (g)
ВуглеводиВуглеводи – 41,0 г (g), з них цукри – 6,1 г (g)
БілкиБілки – 8,0 г (g)
СільСіль – 0,9 г (g)
379ккал
Енергія
20,2
Жири
6,1
Цукор
8,0
Білки
0,9
Сіль
Маса:нетто (1 шт): 35 г +/- 3.0г
Логістика: 50 шт в ящику, 25шт в пакеті
Зберігання:12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН, СОЮ, продукти з МОЛОКА , ЯЄЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ, ГОРІХІВ та АРАХІСУ.
Особливості, приготування:
Дефростація: 40-60хв при температурі навколишнього середовища. 35± 5хв при темпетратурі 32±2° С Випічка 16 - 20хв при температурі 180-160° С ( бажано із помірним парозволоженням)