EN

Круасан на вершковому маслі
Круасан на вершковому маслі

Круасан на вершковому маслі 35/70 г

круасан на вершковому маслі

Круасан на вершковому маслі
Круасан на вершковому маслі

Круасан на вершковому маслі

Круасан на вершковому маслі — це класична французька випічка з хрусткою скоринкою та ніжним, шаруватим м’якушем. Завдяки вершковому маслу він має насичений аромат і витончений смак. Ідеальний вибір для сніданку або перекусу в вашим улюбленим джемом чи соусом. Неперевершений комплімент до філіжанки запашної кави чи чаю.

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1584 кДж (kJ)/ 379 ккал (kcal)
  • Жири Жири – 20,2 г (g), з них насичені – 13,8 г (g)
  • Вуглеводи Вуглеводи – 41,0 г (g), з них цукри – 6,1 г (g)
  • Білки Білки – 8,0 г (g)
  • Сіль Сіль – 0,9 г (g)
379 ккал
Енергія
20,2
Жири
6,1
Цукор
8,0
Білки
0,9
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 35 г +/- 3.0г
  • Логістика: 50 шт в ящику, 25шт в пакеті
  • Зберігання: 12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:

Містить ГЛЮТЕН, СОЮ, продукти з МОЛОКА , ЯЄЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ, ГОРІХІВ та АРАХІСУ.

Особливості, приготування:

Дефростація:
40-60хв при температурі навколишнього середовища.
35± 5хв при темпетратурі 32±2° С
Випічка 16 - 20хв при температурі 180-160° С ( бажано із помірним парозволоженням)

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Круасан на вершковому маслі
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Круасан на вершковому маслі