Круасан на вершковому маслі із начинкою «Солона карамель»
Круасан на вершковому маслі із начинкою «Солона карамель»
Круасан на вершковому маслі з начинкою «Солона карамель» — це вишукана випічка з ніжного, шаруватого тіста та оксамитової карамельної начинки з легкою солонуватою ноткою. Поєднання вершкового смаку та карамельної солодкості створює ідеальний баланс, а хрусткий солодко-солоний декор тільки доповнює гармонію смаку. Прекрасний вибір вибір для справжніх гурманів!
ЖириЖири – 16,8 г (g), з них насичені – 11,7 г (g)
ВуглеводиВуглеводи – 43,9 г (g), з них цукри – 16,6 г (g)
БілкиБілки – 6,8 г (g)
СільСіль – 1,0 г (g)
353,5ккал
Енергія
16,8
Жири
16,6
Цукор
6,8
Білки
1,0
Сіль
Маса:нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5г
Логістика: 50 шт в ящику, 25шт в пакеті
Зберігання:12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН, СОЮ, продукти з МОЛОКА , ЯЄЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ, ГОРІХІВ та АРАХІСУ.
Особливості, приготування:
Дефростація: 40-60хв при температурі навколишнього середовища. 35± 5хв при темпетратурі 32±2° С Випічка 18 - 22хв при температурі 180-160° С ( бажано із помірним парозволоженням)