Круасан на вершковому маслі із наповнювачем Абрикосовий
Круасан на вершковому маслі із наповнювачем Абрикосовий
Круасан на вершковому маслі з абрикосовим наповнювачем — це ніжна, шарувата випічка з хрусткою скоринкою та ароматною фруктовою начинкою. Солодкий і соковитий абрикос додає яскравого смаку, створюючи ідеальний баланс між ніжністю тіста та насиченістю фруктів
ЖириЖири – 15,4 г (g), з них насичені – 10,5 г (g)
ВуглеводиВуглеводи – 41,8 г (g), з них цукри – 13,8 г (g)
БілкиБілки – 6,5 г (g)
СільСіль – 0,7 г (g)
341,9ккал
Енергія
15,4
Жири
13,8
Цукор
6,5
Білки
0,7
Сіль
Маса:нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5г
Логістика: 50 шт в ящику, 25шт в пакеті
Зберігання:12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН, СОЮ, продукти з МОЛОКА , ЯЄЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ, ГОРІХІВ та АРАХІСУ.
Особливості, приготування:
Дефростація: 40-60хв при температурі навколишнього середовища. 35± 5хв при темпетратурі 32±2° С Випічка 18 - 22хв при температурі 180-160° С ( бажано із помірним парозволоженням)