Круасан на вершковому маслі із наповнювачем Вишневий
Круасан на вершковому маслі із наповнювачем Вишневий
Круасан на вершковому маслі з вишневим наповнювачем — це поєднання хрусткого, шаруватого тіста та соковитої ягідної начинки з легкою кислинкою. Завдяки натуральному вершковому маслу випічка має ніжний смак і аромат. Ідеальний вибір для сніданку, десерту або смачного перекусу
ЖириЖири – 16,5 г (g), з них насичені – 10,4 г (g)
ВуглеводиВуглеводи – 42,5 г (g), з них цукри – 13,7 г (g)
БілкиБілки – 6,6 г (g)
СільСіль – 0,7 г (g)
345ккал
Енергія
16,5
Жири
13,7
Цукор
6,6
Білки
0,7
Сіль
Маса:нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5г
Логістика: 50 шт в ящику, 25шт в пакеті
Зберігання:12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН, СОЮ, продукти з МОЛОКА , ЯЄЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ, ГОРІХІВ та АРАХІСУ.
Особливості, приготування:
Дефростація: 40-60хв при температурі навколишнього середовища. 35± 5хв при темпетратурі 32±2° С Випічка 18 - 22хв при температурі 180-160° С ( бажано із помірним парозволоженням)