Круасан з начинкою зі смаком мигдалю — це вишукана випічка з хрусткого, ніжного тіста, доповнена ароматною начинкою. Мигдалево -ванільні нотки надають йому особливого шарму, роблячи ідеальним вибором для сніданку або десерту. Чудово поєднується з кавою чи чаєм!
ВуглеводиВуглеводи – 42,5 г (g), з них цукри – 14,4 г (g)
БілкиБілки – 8,1 г (g)
СільСіль – 0,8 г (g)
385,2ккал
Енергія
19,0
Жири
14,4
Цукор
8,1
Білки
0,8
Сіль
Маса:нетто (1 шт): 90 г +/- 4,5г
Логістика:50 шт в ящику, 25 шт в пакеті
Зберігання:12 місяців при температурі не вище -18°С
Алергени:
Містить ГЛЮТЕН, СОЮ, МИГДАЛЬ,продукти з МОЛОКА , ЯЄЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ, ГОРІХІВ та АРАХІСУ.
Особливості, приготування:
Дефростація: 40-60хв при температурі навколишнього середовища. 35± 5хв при темпетратурі 32±2° С Випічка 18 - 22хв при температурі 180-160° С ( бажано із помірним парозволоженням)